Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Feitjes voor vrouwen

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, maakt een bijzondere verandering door in haar liefdesleven. Ze identificeert zichzelf als ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom, die zij gelooft al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, door haar Rudolf genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naarIn 2020 bezocht Sonja Vancouver Island.

Tijdens de lockdown, terwijl ze zich specialiseert in het vertellen van ‘erotische verhalen’, ontdekte ze een enorme eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

“Op een pad in de buurt van de boom wandelde ik vijf dagen per week,” deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

Sonja’s band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemt, werd steeds hechter. Echter, pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze ‘er0tische gevoelens’ voor de imposante boom.

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Ondanks haar eerdere relaties met mannen, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.


“Wat ik ervaar bij de boom is totaal anders dan bij mensen. Het gevoel van aanwezigheid dat ik krijg, is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”


”Ik heb lang verlangd naar deze opwindende golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.

Ook benadrukt Sonja dat ecosksualiteit niet impliceert dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

“Voor mij is het observeren van de wisseling van seizoenen een vorm van erotiek. Als ik naar dat schouwspel kijk, raak ik echt opgewonden.”

”Van de levenloosheid in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niets opwindender.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven