Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Feitjes voor vrouwen

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, USA, heeft een relatie met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul, met wie zij nu alweer zeven jaar gelukkig getrouwd is.

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Sydney kent Paul al sinds ze 11 jaar oud was. Hun relatie begon toen ze 16 werd.

Ze leerde hem kennen op 11-jarige leeftijd, wat leidde tot hun relatie, aangezien ze in die periode in haar leven zat waarin ze voor hem viel.Toen de verkering van zijn zoon voorbij was, bleven ze echter wel vrienden.

Hoewel ze bleef langskomen, had haar ex-vriendje geen aandacht meer voor haar omdat hij een nieuwe vriendin had. Daarom zocht ze toenadering tot Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd steeds hechter en toen ze zestien werd, begonnen ze te daten.

In Ohio mag je officieel pas vanaf je zestiende gaan daten.

In 2016 besloten ze uiteindelijk om elkaar het jawoord te geven.


Tijdens een interview met LadBible vertelde Sydney dat er veel kritiek is op haar relatie, maar dat het haar niet kan schelen. Ze zei: “Ik heb momenteel de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”


Ze heeft een boodschap voor de mensen die er iets van vinden: “Ik weet dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,


De aandacht kreeg ik wel van zijn vader, maar zijn zoon schonk me geen enkele blik. Nu besef ik dat ik de juiste man in de familie heb weten te vinden.”

Volgens mij was het aanvankelijk moeilijk om steun te vinden bij familie en vrienden. “In het begin wilde niemand er iets mee te maken hebben, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij.”

”Mijn vader was er ook op tegen, maar hij woont in een andere staat, dus zie ik hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”


Door haar openhartigheid en het gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken. Tot op de dag van vandaag is er nog steeds kritiek op relaties waarbij er een groot leeftijdsverschil is.


”Leeftijd is maar een nummer. Kijk naar mij en Paul. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven